Kerstdinnershow met fanfare O.N.S.

Nieuwendijk – Rond de kersttijd, de periode van gezelligheid, feest en samenzijn wordt dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk op zaterdag 14 december omgetoverd tot een sfeervolle concertzaal voor een ultieme muzikale én gastronomische kerstbeleving. Het muzikale gedeelte zal verzorgd worden voor fanfare O.N.S. o.l.v. Anneke Konings-Kros. Als gastsolist is zanger/ gitarist Hans Willem van Kakerken aangetrokken om kerstnummer als Santa Claus is coming to town en Frosty the Snowman te komen zingen.

Vincent Konings, beheerder van Tavenu, neemt het gastronomische gedeelte van deze avond voor zijn rekening en serveert een heerlijk 5-gangendiner. Deze unieke samenwerking belooft een fantastische Kerstdinnershow op te leveren!

Ervaar samen met uw vrienden, familie en geliefden deze Kerstdinnershow, waarbij u tegelijkertijd kunt genieten van mooie kerstmuziek en heerlijk eten! De avond begint om 18.00 uur en het 5-gangendiner kost € 39,50 p.p. (excl. dranken). Reserveren is noodzakelijk en kan tot 7 december via dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *