Winterconcert 2020

Nieuwendijk – Dit jaar voor het eerst geen nieuwjaarsconcert maar een Winterconcert. Het concert op zaterdag 18 januari in ONS huis, dat prachtig in stijl versierd was, bestond uit lichte en vrolijke muziek waaronder enkele meezingers. De blazersklas trad op, onder leiding van Anneke Konings-Kros, en speelde liedjes die zij wekelijks op donderdagmiddag oefenen. Ook het opleidingsorkest liet zich van zich horen en speelde bekende nummers van o.a.de film The Lion King. Het opleidingsorkest werd gedirigeerd door Monique Kruijdenberg. De organisatie zorgde ook dit jaar weer voor een verloting. Er waren prachtige cadeaupakketten gecreëerd en vele mensen uit het publiek werden hiermee verrast. Na de pauze betrad de fanfare het podium. Een gevarieerd muzikaal programma volgde. De avond werd afgesloten met de Strauss Walsen Potpourri. We kijken terug op een sfeervolle, gevarieerde en muzikale avond!