ONS sluit het muzikale seizoen af met een BBQ

NIEUWENDIJK – Door het niet doorgaan van het optreden in de muziektent in Almkerk vanwege het slechte weer was de jaarlijkse barbecue bij ONS de laatste activiteit van dit seizoen.

Tijdens een mooie avond en onder de ondergaande zon werd er door de leden het afgelopen jaar doorgenomen onder het genot van een heerlijke barbecue en een drankje. Teruggekeken werd er naar het weekendje weg en optreden in Loon op Zand, het A-meezing Jubileumconcert en o.a. het, ondertussen traditionele, Nieuwjaars- en schoolconcert. Na het laatste concert mochten we weer 6 nieuwe leden verwelkomen!

Nu het 85-jarige jubileum van ONS de afgelopen maanden is gevierd is de lessenaar leeg voor de vakantie, maar zal in september zeker het muziekstuk voor het Altena streekfestival vooraan staan om in november goed voor de dag te komen.