Muzieklessen

» Meld je hier aan voor muziekles

Het is mogelijk om tegen een klein bedrag twee proeflessen te volgen bij één van de docenten. Fanfare O.N.S. zal het eerste contact leggen tussen de docent en de leerling. De leerlingen kunnen zelf in overleg met hun docent de lestijd bepalen. De lesgelden, welke door de docenten worden vastgesteld, worden door de leerlingen/ ouders rechtstreeks aan de docenten betaald. Per lesseizoen (schooljaar) stelt Fanfare O.N.S. een lesgeldvergoeding beschikbaar aan jeugdleden tot en met 16 jaar. De hoogte van deze lesgeldvergoeding en de voorwaarden hiervoor zijn op te vragen via info@fanfare-ons.nl. 

Voor iedere instrumentgroep heeft O.N.S. een professionele docent: 

Alle docenten die voor Fanfare O.N.S. werken bieden de mogelijkheid om HaFaBra (Harmonie, Fanfare, Brassband) diploma’s te halen. Na ongeveer 2 jaar les zijn de meeste leerlingen klaar voor het A-examen. In totaal kunnen er 4 diploma’s worden gehaald.

Inschrijven proefles

Schrijf je in voor muziekles via onderstaand formulier. Nadat je het formulier verstuurd hebt, neem een contactpersoon vanuit Fanfare ONS contact met je op om een eerste proefles in te plannen. Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en respecteren jouw privacy.

Voornaam
Achternaam
Woonplaats
Telefoonnummer
Eventuele opmerkingen